Medicul și asistenta care ar fi făcut sex în Sectia ATI a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, lângă pacientii infectati cu COVID-19, sunt cercetați de Comisia de disciplină a unității spitalicești.

Cu o zi înainte de apariția știrii într-un cotidian online, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu susțin că au primit o sesizare anonimă pe site.

În aceeasi zi, conducerea unității spitalicelști a înaintat sesizarea Consiliului Etic al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, cerând, cu celeritate, o analiză fermă și clară a celor relatate sub semnul anonimatului. Pentru că ne dorim ca din corpul medical să faca parte oameni verticali și dedicati meseriei, s-a dispus și constituirea unei comisii de cercetare disciplinară ce trebuie să vină cu rezultat clar asupra situatiei până pe data de 27.11.2020.

Astfel de comportamente nu ne fac cinste și nu pot fi tolerate, cu atât mai mult cu cât traversam o perioadă grea, o perioadă în care colegii medici muncesc până la epuizare pentru a salva vieți”, se arata într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență – Târgu Jiu.

 De cine a fost făcută reclamația…

Sesizarea anonimă ar fi fost facută de către un fost iubit al asistentei medicale,  pe fondul geloziei. Amantul, care s-a simtit trădat a făcut parte, la un moment dat, din conducerea spitalului din Târgu Jiu, scrie Adevarul.ro.

În reclamație se arăta că asistenta a fost depistată cu COVID-19, dar întâlnirile cu medicul rezident ar fi continuat.

Ce ți-e și cu dragostea asta, măi dragă!

(Jurnal)