Formatia Astra Giurgiu a învins duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa sibiană Hermannstadt, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Valentin Gheorghe (minutul 82), cu un șut din mijlocul careului, printre picioarele portarului Cristiano Figueiredo, după o pasă remarcabilă a lui Constantin Budescu .Astra a ratat mai multe ocazii prin Valentin Gheorghe și Graovac. Ultimul a trimis mingea în transversală.
Antrenorul Eugen Neagoe se află la prima victorie pe banca echipei din Giurgiu. Olteanul venit de două etape a reuși să obțină patru puncte din două jocuri, ambele în deplasare. În meciul împotriva celor de la Hermannstadt, echipa giurgiuveană Astra a reușit a doua sa victorie din acest campionat. Scorul final al partidei de duminică a fost 1-0 pentru echipa din Giurgiu, dar Astra rămâne pe ultimul loc în Liga 1. Hermannstadt se află pe locul 12 cu 11 puncte.
Au evoluat echipele:
Hermannstadt: Cristiano – Opruţ, I. Stoica, Viera, A. Vodă (Belu ’46) – Addae (Karanovic ’67), Romario – Jo, Mustivar (Buzan ’83), Alhassan – Fortes.
Antrenor: Ruben Albes
Astra Giurgiu: Lazar – Hugo Sousa, Graovac, C. Dima, Radunovic – V. Gheorghe (Balaure ’88), L. Crepulja, Canadija (Wuthrich ’68), Merloi (Răduţ ’46) – Azulay (Montini ’68), Budescu (Moise ’90). Antrenor: Eugen Neagoe​
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)
Observatori: Nicolae Marodin (Bucureşti) – CCA, Cătălin Popa (Vaslui) – LPF