Un recidivist de 36 de ani, condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt, a fost depistat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu, într-o locuință din comuna Vânătorii Mici, în care se ascundea.

Miercuri, 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu au organizat și executat o acțiune pe linia persoanelor urmărite în comuna Vânătorii Mici, ocazie cu care, într-o locuință din comuna Vânătorii Mici, a fost depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Răsuceni, județul Giurgiu, care se ascundea în locul respectiv.

Pe numele acestuia, Judecătoria Giurgiu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani, pentru comiterea infracțiunii de furt și a fost depus în Penitenciarul Giurgiu.

Pentru depistarea persoanei urmărite polițiștii au beneficiat de suportul tehnic al polițiștilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Giurgiu.