large_news-gal-image_4240Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat un copil în vârstă de 3 ani, ascuns într-un autoturism, sub o pătură, de către părinții acestuia, care intenționau să îl scoată ilegal din România .

            În data de 19 octombrie, în jurul miezului nopții (ora 23.40), la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-au prezentat pentru a ieși din țară, patru persoane, doi bărbați și două femei, cetăţeni români, călătorind cu un autoturism marca Fiat. 

            La controlul efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit un copil ascuns sub o pătură aflată pe bancheta din spate.

            La cercetări s-a stabilit că minorul, în vârstă de 3 ani, era însoţit de părinții săi, cetăţenii români Costel V. și Maria P., în vârstă de 42, respectiv 28 de ani, care au declarat că l-au ascuns deoarece intenţionau să meargă în Grecia şi pentru că minorul nu aveau document de călătorie . 

            Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria celor în cauză şi efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de participație improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. 

(Jurnal)