20160308_101905-1024x5761FOTO  : Cristică PREOTEASA, omul care a devenit carne de tun pentru câțiva din apropiații primarului din PRUNDU  

Astăzi dimineață, Cristică Preoteasa, un locuitor al comunei Prundu , unde de mai multe mandate guvernează baronul local Cătălin Corbea și familia acestuia, ne declara că joi seară ar fi fost călcat în picioare de câțiva dintre apropiații primarului. El ne relata faptul că incidentul a fost provocat la o discuție amicală între consăteni, la care participau și doi dintre lucrătorii lui Cătălin Corbea: Neacșu Mihai și Tomuleasa Ionuț, după ce conflictul a izbucnit în urma înjurăturilor pe care i le-a adresat Tomuleasa, pe fondul unor dispute politice. 

Cristică Preoteasa ne-a mai declarat că deși a evitat scandalul, ce plutea în aer,   plecând spre casă, a fost urmărit de cei doi consăteni, cărora li s-a alăturat Bodeanu Laurențiu, zis Ronțăilă . Conform declarației  victimei , agresorii, după ce l-au trântit la pământ l-au lovit cu picioarele, ca pe o minge,  minute în șir.

Vineri, 10 iunie Cristică Preoteasa, s-a deplasat în municipiul Giurgiu, unde  și-a scos un certificat medico-legal, urmând a  face plângere la Poliție celor trei agresori, după care a fost trimis de urgență  către Spitalul ”Sfântul Ioan”, din Capitală, pentru a fi internat, constatându-se că este vorba de lovituri grave ce i-au afectat serios sănătatea. 

Precizăm că victima  agresiunilor este cel care cu câteva luni în urmă alături de alți locuitori ai comunei Prundu au intrat în greva foamei ,  în fața sediului DNA din Capitală , protestând împotriva abuzurilor și aroganței cu care primarul Cătălin Corbea se poartă cu o parte a locuitorilor comunei, mai bine spus, cu cei care nu-i sunt pe plac sau nu-i cântă în strună. Menționăm că unii dintre locuitorii comunei , ce-l însoțeau pe Cristică Preoteasa, ne-au declarat  că deși nu îl ”agrează”, polițiștii din localitate au dovedit în mai multe rânduri că îl știu de frică  pe primarul Corbea…

corbea

 Foto  : Cătălin CORBEA,  latifundiarul  îmbogățit de mandatul de primar al comunei…

Vom reveni în cotidianul de luni cu mai multe amănunte despre acest caz,  inclusiv cu mărturia victimei asupra a ceea ce i s-a întâmplat duminică , în ziua alegerilor locale, la secția de votare din partea susținătorilor primarului Cătălin CORBEA.

(Jurnal) 

2 COMENTARII

  1. Alo, domnule Tincu si individul Preoteasa, alegerile s-au terminat ! Invatati cel putin sa pierdeti daca de castigat nu v-a dus capul. Este complicat sa inveti ceva cand nu ai cu ce. Ati aruncat cu murdarie in Corbea in campanie si ati pierdut . Nici macar sa pierdeti decent nu puteti sa invatati ? Nu faceti altceva decat sa demonstrati conditia pe care o aveti adica josnica.