Un autoturism căutat de autoritățile germane a fost descoperit de polițiștii de frontieră giurgiuveni. Ce va păți șoferul bulgar…

0
255

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism ce figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile germane. 

 La data de 3 mai, în jurul orei 19.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de ieșire din țară , s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean bulgar, în vârstă de 34 de ani, conducând  o autoutilitară marca FORD model TRANZIT, pe a cărei platformă era transportat un autoturism marca DACIA,  model LODGY.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul sus-menţionat se afla în atenția autorităților din Germania, figurând ca bun căutat pentru confiscare.

Şoferul autoutilitarei a declarat poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv se afla în litigiu, acesta intenționând să-l ducă în Bulgaria pentru reparații urmând să-l transporte ulterior în Germania proprietarului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire la infracțiunea de furt”, iar autoturismul, în valoare de 30.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.