Un administrator al unei firme, bănuit că ar fi prejudiciat bugetul de stat , este cercetat pentru infracţiuni economice de către poliţiştii giurgiuveni.

Poliţiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Giurgiu cercetează un bărbat de 28 de ani, din comuna Vidra, judeţul Ilfov, bănuit de comiterea unor infracţiuni economice.

Bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada anilor 2014-2015 a evidenţiat în actele contabile și în alte documente legale ale societăţii, cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale și alte operaţiuni fictive.

Acesta a declarat autorităţilor fiscale, cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, respectiv achiziţii în valoare totală de peste 25.000.000, cauzând un prejudiciu bugetului general consolidat în valoare de  4.000.000 de lei reprezentând impozit pe profit.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

(Jurnal)