Un adevărat bazar pe roți, aparținând unor turci ce doreau să vândă mărfurile ascunse în cala unui autocar, la noi în țară…

0
280

 În cursul  nopţii de 24/25 mai, în jurul orei  02:10,  poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat formalităţile de intrare în ţară pentru un autocar, aparţinând unei firme de transport internaţional de persoane.

În urma controlului amănunţit efectuat, colegii noştri au descoperit în cala autocarului, printre bagajele pasagerilor, saci din plastic de culoare neagră, care conţineau  1.059 de parfumuri, 287 de articole vestimentare și 31 de perechi de încălțăminte sport, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că produsele aparţin unor cetăţeni turci, pasageri ai mijlocului de transport.

Bunurile, estimate la o valoare de 320.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, se efectuează cercetări faţă de cei doi pasageri, pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul