De fiecare dată când vrei să adaugi o tentă specială unui outfit, imprimeul potrivit poate face minuni.

Imprimeurile geometrice și cele abstracte sunt unul dintre cele mai cool trenduri ale momentului, așadar nu ezita să adaugi în garderobă astfel de piese, pentru că pot da stil și în același timp adaugă un element de interes la ținută completă pe care o porți. Rezultatul: o apariție reușită de fiecare dată!

Una dintre regulile de bază în modă spune că, cu cât imprimeul este mai mare și mai accentuat, cu atât piesa vestimentară în cauză este mai puțin formală. Însă atunci când le porți în timpul liber, majoritatea imprimeurilor sunt o bună alegere.

Cum porți tricourile cu imprimeuri geometrice

Acum mai populare că oricând, imprimeurile pot fi purtate în foarte multe combinații vestimentare și la ocazii diferite. Atunci când alegi corect proporțiile, poți purta un tricou cu imprimeu geometric inclusiv la un costum. Imprimeurile geometrice mici și mai subtile sunt un bun punct de plecare atunci când nu vrei că această piesă să fie punctul de interes al ținutei. Însă atunci când ești obișnuit să porți imprimeuri cât mai evidente, este o bună alegere să adaugi o pată de culoare și puțin de personalitatea ta ținutei pe care ai ales să o porți.

Atunci când porți un tricou bărbătesc cu imprimeu secretul este să lași doar acest item vestimentar să iasă în evidență.  Așadar, la un tricou cu imprimeu geometric mare este recomandat să porți o pereche de pantaloni chino într-o culoare închisă sau clasicii jeanși. Pentru bărbații care nu se tem să îndrăznească mai mult, o ideea ar fi să aleagă tricoul cu imprimeu geometric și un costum slim fit de culoare închisă, un outfit ideal pentru o petrecere sau un cocktail. Pe https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Tricouri-12666.html poți găsi o varietate mare din care să selectezi piese reprezentative.

Cum porți tricourile cu imprimeu abstract

Tricourile cu imprimeu abstract sunt de asemenea pe val în acest sezon și deja mulți bărbați și-au achiziționat astfel de modele. Tricourile cu imprimeu abstract sunt destul de simplu de purtat. Regula de stil care se aplică și în cazul acestui model de tricou este să îl transformi în piesa centrală a ținutei și să alegi să nu încarci prea mult întregul look. Tocmai de aceea este recomandat ca la un tricou cu imprimeu abstract să alegi denim închis la culoare sau pantaloni chinos în nuanțe precum gri, negru, maron sau bleumarin. Tricourile cu imprimeu abstract sunt perfecte și pentru ținutele sport sau pentru vacanță, atunci când optezi pentru o ținută lejeră cu pantaloni scurți sau pantaloni de trening.

Un alt detaliu de care este recomandat să ții cont atunci când alegi tricourile cu diverse imprimeuri, așa cum sunt cele geometrice sau abstracte, îl reprezintă accesoriile. Și în acest caz se aplică regulă: mizează pe simplitate. Alege o pereche de pantofi sport care se potrivesc întregii ținute și evită să mai adaugi și alte accesorii, pentru a nu încarcă prea mult aspectul general al ținutei.

(P)