La data de 20 iunie, ora 8:50, polițiștii Secției nr.3, Poliție Rurală – Bolintin Vale au fost sesizați, direct, de către doi bărbați, din comuna Cosoba, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, în noaptea de 19 spre 20 iunie, au surprins mai multe persoane în timp ce încercau să pătrundă în locuințele acestora.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că, în noaptea de 19 spre 20 iunie, mai multe persoane necunoscute ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței celor doi bărbați, de unde ar fi încercat să sustragă un autoturism și anumite bunuri, iar în momentul în care au fost surprinși, aceștia au fugit.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind trei tineri, de 17,19 și 22 de ani, din orașul Buftea, județul Ilfov.

Ieri, 27 iunie, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi, 28 iunie, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cu propuneri procedurale.

(Jurnal)