Cu aproape o săptămână în urmă, în ziua de 4 octombrie , polițiștii Secției de Poliție Rurală Nr. 7, din comuna Băneasa au fost sesizați de către un bărbat din comuna Daia, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras în nopțile de 28/29.09.2021 și 03/04.10.202, 100 de oi, din incinta fermei pe care o deține în extravilanul comunei Daia.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 41 de ani, din localitățile Daia și Călugăreni.

 Pentru cele 3 persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

Vineri, 8 octombrie, Judecătoria Giurgiu a dispus față de unyl dintre cei trei  bărbați, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce pentru ceilalți doi, s-a dispus măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile.

 (Jurnal)