Serviciile Facebook nu au putut fi accesate o perioadă destul de lungă în unele regiuni, vineri seară (8 octombrie) pentru a doua oară în ultimele cinci zile.

După ora 10:00 seara, ora României, pentru aproximativ două ore, Facebook, Messenger, WhatsApp şi Instagram au fost indisponibile, din nou, după incidentul major de luni seara, transmite News.ro.

Nici de această dat nu s-au dat prea multe explicații privind cauza noului incident. Facebook spune, însă că, între timp, a rezolvat problema. Este deja al doilea incident de acest gen din ultimele cinci zile, după cel de luni, când aplicaţiile Facebook nu au putut fi accesate vreme de aproximativ şase ore.

Cert este că, în decursul celor două ore, cel mai mult au avut de suferit utilizatorii celor două aplicaţii de comunicare, WhatsApp şi Messenger.

Dacă Facebook şi Instagram nu sunt pierderi esenţiale pentru utilizatori, imposibilitatea comunicării cu cei dragi devine o problemă cu repetiţie pentru utilizatorii produselor Facebook.

Este deja al doilea incident de acest gen din ultimele cinci zile, după cel de luni, când aplicaţiile Facebook nu au putut fi accesate vreme de aproximativ şase ore.

Și de această dată, Facebook şi-a prezentat “scuzele sincere”, însă de data aceasta nu prin CEO-ul Mark Zuckerberg, ci printr-un mesaj corporate.

(Jurnal)