TRANSFER. Constantin Budescu ar putea schimba Astra pe FCSB

0
144

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la Astra Giurgiu, a făcut un anunț de ultima oră despre posibilitatea ca mijlocașul Constantin Budescu să plece la FCSB.

Gigi Becali și-a arătat interesul pentru experimentatul mijlocaș de la Astra Giurgiu, dar Bogdan Mara susține că Budescu ar putea rămâne la echipa antrenată de Eugen Neagoe.

„Sunt şanse, din câte ştiu eu. A avut o discuţie cu Budi şi au o relaţie mai veche de prietenie şi din ce ştiu eu, s-au înţeles să-şi prelungească contractul pe o perioadă mai îndelungată, noi ne dorim. E un jucător extrem de important pentru noi, e liderul echipei şi sperăm să rămână alături de echipa noastră” a spus Bogdan Mara, oficialul celor de la Astra Giurgiu, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Interesul lui Gigi Becali pentru Constantin Budescu a venit după ce mijlocașul a intrat în ultimele șase luni de contract și poate semna cu orice echipă își dorește, din postura de jucător liber de contract. Astra Giurgiu solicită o sumă importantă pentru a-l lăsa pe internaționalul român să plece în perioada de mercato din această iarnă.

„N-am niciun contract pe masă, dacă aveam vi-l arătam. Sunt numai vorbe, am discutat ceva cu patronul echipei, dar ceva amical despre o prelungire şi chestii de genul. Dacă o să fie ceva, de la FCSB, de la altă echipă, pot discuta, mai am 5 luni aici şi voi vedea ce voi face. Dacă nu, o să joc până la finalul contractului, n-am ce face” a declarat Constantin Budescu.

(Jurnal)