Timp de o oră societățile comerciale din zona Kaufland au rămas, astăzi după prânz, fără curent! Cumpărătorii au fost nevoiți să aștepte în fața magazinelor, neputând să plătească mărfurile…!

0
291

Sâmbătă, 3 septembrie, în jurul orei 15:00, societățile comerciale din zona supermarketului Kauflandand au rămas fără curent electric, cumpărătorii fiind nevoiți să stea în fața magazinelor, așteptând să se repună în circuit sistemul.

Astfel întreaga zonă s-a transformat pentru zeci de minute într-un loc în care sistemele de avertizare acustică au devenit asurzitoare, încercările celor de la Electrica de a remedia defecțiunea, acolo unde ea exista, periclitând, prin întreruperile repetate, produsele electrice existente acolo, și mai ales ale celor două magazine de aparatură electrocasnică, aflate aici, după cum ne declarau vânzătorii acestora.

Evident că cetățenii s-au arătat intrigați pentru că au fost nevoiți, timp de aproape o oră, să aștepte remedierea defecțiunii, vânzătoarele neputând încasa banii pe mărfurile vândute, nici cash, prin casa de marcat și nici cu cardul, prin POS.

În era digitalizării, iată că Giurgiu retrăiește momente din „Epoca de tristă amintire”, când lumina era întreruptă din dorința conducerii de partid și de stat pentru a se face economie!

Bravos națiune! Viitorul arată ”tot mai bine”!

(Jurnal)