Cazurile de conducători auto aflații sub influența  substanțelor psihoactive (droguri) pare că se înmulțesc din ce în ce mai mult.
Ieri, un bărbat de 35 de ani din localitatea Adunații Copăceni, județul Giurgiul a fost depistat de politisti în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.
      Conducătorul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanța metadonă, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
      În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența unor substanțe psihoactive.
     Tot ieri, pe seară, polițiștii giurgiuveni au depistat pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Giurgiu, o femeie de 28 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se  la rândul său sub influența substanțelor psihoactive.
Ea a fost testată cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanța cannabis, motiv pentru care a fost transportată la spital, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența unor substanțe.
(Jurnal)