Reabilitare DJ 505 continuă cu o mare implicare și eforturi financiare, din partea Direcției Județene de Transport Giurgiu.

Sectorul a fost modernizat în 2008, pentru prima dată după Revoluție. A fost prima lucrare realizată în mandatul meu anterior, promisă în campanie de fostul primar PNL de Izvoarele. Faptul ca șeful primăriei este din PSD nu schimbă nicicum ordinea lucrărilor prioritare. Din păcate, lipsa lucrărilor de întreținere a covorului asfaltic în următoarele mandate ne obligă acum la lucrări costisitoare.

Ar fi trebuit să se știe că mixturile asfaltice oxidează, devin casante si crapă in timp, motiv pentru care lucrările de întreținere specifice sunt obligatorii”, scria în urmă cu puțin timp președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu.

În cursul acestui an, Direcția Județeană de Transport Giurgiu a reușit să achiziționeze o mașină de colmatat fisuri cu mastic, iar în cursul anului viitor își propune achiziționarea unei mașini de turnat șlam.

Președintele Dumitru Beianu vine și cu o propunere de restructurare de posturi la Consiliul Județean Giurgiu: „Pentru posturile aferente de muncitori specialiști va trebui să gândim o restructurare la CJ Giurgiu, singura instituție unde numărul angajaților a crescut cu 20%, fără justificare.”

Vom vedea când se va întâmpla acest lucru și care va fi impactul, cel puțin mediatic, al acestor viitoare restructurări.

(Ana Magheru)