Tânara care a murit în avionul căzut la Letca Nouă, primise acest zbor, cadou din partea iubitului…

0
337

 

Un apel la 112 anunța, sâmbătă, 27 august,  prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni, undeva între localitățile Letca Nouă și Letca Veche, în județul Giurgiu. Imediat, toate forţele speciale au fost mobilizate.

La scurt timp după prăbușirea avionului de mici dimensiuni,  Letca  s-a deschis o anchetă menită să stabilească modul în care a avut loc tragedia…

Între timp s-a aflat și faptul că, ironia soartei, victima, fata în vârstă de  28 de ani,  plecase în acest zbor, după ce îl primise cadou chiar de la iubitul ei. De precizat că pe aerodromul din Lertca Nouă se efectuau lecții de zbor. Anchetatorii iau în calcul o defecţiune tehnică sau o eroare de pilotaj.

La manşa aeronavei se afla pilotul Valentin Anghel, care era chiar  proprietarul aerodromului din Letca Nouă! ,  iar alături de el se afla tânăra  victimă a accidentului…Din păcate, în urma impactului cu solul  atât pilotul cât și tânăra și-au pierdut viața.

 Conform com entariilor ulterioare   avionul s-ar fi prăbuşit la scurt timp după decolare, în pădure. Un martor a văzut fumul gros şi negru de la distanţă, a sunat imediat la 112 , dar nimeni nu a mai putut fi salvat  cei doi  fiind  găsiţi carbonizaţi, în timp ce eeronava  a fost distrusă în totalitate. La rândul lor, în urma incendiului, piesele  aparatului de zbor au ars şi doar o bucată din aripa avionului a rămas intactă.

Atât Poliţia, Pompierii cât și  Jandarmeria, au venit foarte repede la locul prăbușirii avionului, care, alături de cetăţenii din comună au ajutat la găsirea avionului.

Rudele tinerei decedate, sunt în continuare în stare de șoc, nevenindu-le să creadă…

(Surse: România TV)