Primarul comunei Florești-Stoenești, Constantin Dumitru, asfaltează în aceste zile, ultimii kilometri de stradă în localitate…!

0
84

Într-un dialog fulger avut cu primarul comunei Florești Stoenești, Constantin Dumitru, acesta ne spunea că la această dată se asfaltează ultimele străzi ale localității…

Asta înseamnă că după ce voi încheia și asfaltarea celor 4 kilometri de care mă ocup în aceste zile, vom avea cei 70 de kilometri de străzi și străduțe ale comunei cu asfalt pe ele. Ultimii 7 kilometri în ceea ce privește rețeaua  de gaze se apropie și ei de finalizare. Astfel în această iarnă, toți cetățenii comunei Florești- Stoenești se vor încălzi la gaze.” 

Primarul Constantin Dumitru ne mai spunea că, spre bucuria lui și a concetățenilor săi, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare face o donație de 1000 de exemplare Bibliotecii locale…

Referindu-se la începutul anului școlar, primarul comunei Florești Stoenești ne mai spunea că lucrările de reparații și igienizare la unitățile școlare sunt încheiate în totalitate, ele fiind totodată înzestrate cu table inteligente, ceea ce va ușura atât sistemul de predare cât și procesul de asimilare al materiei de către elevi.

(Jurnal)