Luni, 20 mai a.c., ora 15.40 polițiștii au depistat un bărbat de 70 de ani, din comuna Prundu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală, din localitatea Puieni, județul Giurgiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost  testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoare de 1,23 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Centrul Medical de Permanență Colibași pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Marți, 21 mai a.c., ora 01.00, polițiștii au depistat un bărbat de 52 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cetate, din localitatea Cosoba, deși avea dreptul de a conduce suspendat din data de 02.10.2017.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.