Pe numele unui bărbat de 33 de ani, din comuna Letca Nouă a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o durata de 5 zile după ce, pe fondul unor discuții contradictorii și a consumului de alcool, și-a lovit și amenințat soacra.

Luni, 20 mai a.c., ora 21.50, polițiștii Postului de Poliție Letca Noua, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112  de către o tânără de 30 de ani, din comuna Letca Nouă, județul Giurgiu, cu privire la faptul că are un conflict în familie.

În baza sesizării polițiștii Postului de Politie Letca Noua s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care a fost identificată apelanta, mama acesteia, o femeie de 58 ani din comuna Letca Noua și pe soțul acesteia, un bărbat de 33 de ani, din comuna Letca Noua, stabilindu-se faptul că în data de 20.05.2019, în jurul orelor 21.40 în timp ce bărbatul se afla în locuința soacrei sale, pe fondul unor discuții contradictorii cu aceasta si a consumului de alcool, a lovit-o cu palma peste fata, adresându-i injurii și amenințări.

Cu aceasta ocazia, pe numele bărbatului în cauză, a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o durata de 5 zile, totodată acesta fiind evacuat din locuința.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.