„Natura nu mai suportă bătaia de joc a unora dintre noi, iar de acum încep și autoritățile să acționeze” spunea subprefectul Alexandru, într-un recent dialog cu jurnaliștii cotidianului nostru, referitor la balastierele clandestine din zona Isvoarele – Giurgiu, ce au produs adevărate catastrofe ecologice.

Acesta ne mai spunea că vineri, 2 iulie, IPJ Giurgiu, Garda de Mediu Giurgiu, reprezentanții de la Apele Române și de la Agenția Națională a Resurselor Minerale au realizat un control în două locații în care se excava în zona Isvoarele și unde au găsit oamenii „la lucru”.

„Infracțiunile constatate s-au soldat cu 2 dosare penale care își vor urma cursul legal și cu siguranță se vor finaliza în instanță. Ceea ce nu se va putea repara este răul făcut mediului înconjurător, din păcate” – menționa subprefectul județului

„Mediul a devenit o prioritate a administrației locale și centrale, iar eu în calitate de subprefect, îmi voi canaliza eforturile către acest lucru” – ne mai  declara Ciprian Alexandru, vizând balastierele clandestine din județul Giurgiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Jurnal)