Consilierii locali au aprobat săptămâna trecută, în unanimitate, criteriile pentru stabilierea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor și în repartizarea locuințelor construite de ANL, destinate închirierii tinerilor specialiști din sănătate. Astfel, aceștia vor putea beneficia de o locuință destinată lor.

„Proiectul de hotărâre din ședința ordinară, inițiat de primarul Adrian Anghelescu, face astfel referire la stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor depuse de tinerii specialiști în sănătate, respectiv persoane de până în 35 de ani, care își desfășoară activitatea în municipiu, în domeniu specificat.

Repartizarea se va face în limita fondului disponibil, luându-se în considerare locuințele ce urmează a fi finalizate în cadrul unor obiective de investiții, dar și fondul existent la momentul respectiv.

În prezent, în municipiul Giurgiu se lucrează la un astfel de bloc de locuințe cu două scări, în imediata apropiere a Spitalului Județean Giurgiu format din 22 de apartamente, fiecare tronson cu câte 11 apartamente ” – anunță Primăria Giurgiu pe pagina sa de Facebook.

(Jurnal)