A fost o după amiază cu alte două accidente rutiere pe raza județului Giurgiu.

Primul dintre ele s-a produs pe o stradă din localitatea Dobreni unde două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Conducătorul auto, în vârstă de 20 de ani și pasagera de 62 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi au fost preluați de paramedicii SMURD și de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportați la un spital din capitală” – anunță ISU Giurgiu.

Tot în această după amiază de 5 iulie 2021 s-a produs un alt accident rutier la km 23 al autostrăzii A1 București- Pitești, pe sensul de mers spre capitală. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar conducătorii auto. Aceștia au fost preluați de SAJ Giurgiu, conștienți și cooperanți.

Și în acest caz, pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere cu apa și spumă, dotată și cu modul de descarcerare și prim ajutor, o autospecială de descarcerare și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

(Jurnal)