Strategii ce merită încercate la pariurile online 

0
158

facebook-adv_rom_01Si in pariuri, ca in orice domeniu, lucrurile pot merge mai bine daca ai o strategie si nu mizezi la intamplare.

Aici nu ne referim neaparat la o strategie privind selectiile pe care urmeaza sa le plasezi, ci mai degraba la una referitoare la miza avuta de fiecare pariu in parte, in functie de rezultatul celui precedent (castigator/pierzator). Pentru a dezvolta o strategie pe termen lung ar trebui insa sa dispui de o suma maricica de bani in cont, in caz contrar putand da faliment dupa doar cativa pasi.

1. Martingale

Strategia cea mai populara la nivel mondial in lumea pariurilor sportive  este Martingale. Aceasta se bazeaza pe dublarea mizei in cazul in care pariul precedent a fost pierzator. Astfel, pentru a obtine un profit decent de fiecare data ar trebui ca biletul (simplu sau multiplu) sa aiba cota minima 3.00. Dupa 5-6 pasi in care pariurile au fost pierzatoare miza ar putea deveni una destul de mare. De aceea este bine sa dispuneti de o banca suficient de mare, dar si sa planificati cu atentie numarul maxim de pasi pe care aveti de gand sa ii parcurgeti.

 

  1. All-in

Termenul este imprumutat din poker, insemnand plasarea unei sume mari, chiar toata banca, pe o cota mica, in general, in scopul generarii de profit. Apoi castigul obtinut in urma pariului precedent il vom investi in urmatorul. Pentru a nu risca sa va pierdeti intreaga banca in goana dupa profit, va sugeram sa o impartiti in 3,4,5 sau chiar 10 mini-banci. In acest fel, daca veti pierde prima mini-banca in cazul celei de-a doua poate ghinionul va va ocoli sau veti analiza mai bine meciurile. Astfel, va puteti recupera de indata prima mini-banca si chiar puteti genera profit.

 

  1. Sirul lui Fibonacci

O strategie mai putin riscanta decat precedentele doua este sirul lui Fibonacci. Acest sistem se bazeaza pe o serie de numere, sirul incepand cu 1, continuand cu suma precedentelor doua. Exemplu: 1(+)1(+)2(+)3(+)5(+)8(+)13 etc. Pentru un profit serios, recomandam ca biletul sa aiba o cota totala de peste 2.5. In cazul unui pariu pierdut, sirul se continua cu urmatorul numar, pentru ca dupa un pariu castigator sa ramaneti la acelasi pas sau sa reluati de la capat, in functie de banca voastra.

Pentru a pune in aplicare aceste strategii, dar si multe altele, va trebuie o oferta bogata de pariuri. In caz contrar va va fi foarte greu sa gasiti cotele potrivite de care aveti nevoie in vederea aplicarii respectivei strategii.

Cu o simpla accesare a site-ului Intelbet veti putea consulta cat de bogata este oferta fiecarei case de pariuri licentiata si asta fara sa intrati pe site-ul casei respective. Aici veti observa diverse clasamente care cuprind toate casele de pariuri, clasamente referitoare la oferta pre-live, cea live sau la cote. De asemenea, pe Intelbet veti putea studia recenzia fiecarei case de pariuri, recenzie care cuprinde informatii despre cote, oferta, 3 puncte forte, insa si 3 puncte slabe ale respectivei case online.

Interactioneaza cu Intelbet pentru a-ti exprima opinia in legatura cu o casa de pariuri

Pe pagina recenziei vei observa doua butoane care va permit sa va exprimati in legatura cu acea casa online. Este vorba despre “Adauga feedback”, respectiv “Adauga o reclamatie”. Daca vreti sa scoateti in evidenta anumite puncte tari si/sau slabe ale acelei case accesati butonul “Adauga feedback”, iar in cazul in care intampinati vreo problema cu al vostru cont online nu ezitati sa folositi butonul “Adauga o reclamatie”. In acest caz, reclamatia trebuie sa contina cat mai multe detalii referitoare la problema intampinata, inclusiv un print screen, daca este posibil.

Amatorii concursurilor sportive online vor avea de ce sa fie incantati accesand site-ul Intelbet, acolo gasind nu unul, ci doua concursuri. Unul se desfasoara lunar, cu premii totale de 800 RON, impartite primilor 8 clasati. Participarea la acest concurs nu va obliga sa oferiti nicio argumentatie pentru pronosticul ales. Aceasta sarcina le revine tipsterilor, voi trebuind doar sa alegeti daca pronosticul oferit de ei va fi sau nu castigator. Printre tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania.

Un alt concurs interesant oferit de Intelbet.ro vizeaza aceasta editie de Liga I, pentru a participa la el trebuind doar sa preziceti pe site scorul corect al meciului. Premiile pe etapa sunt de 150 RON, impartite primilor 5 clasati.

 Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.