accident-noaptea-evz-465x390Şase persoane ( cinci cetăţeni bulgari și o giurgiuveancă) au fost transportate la spital, marţi seara,  în urma unui accident rutier produs din cauza unei depăşiri riscante, pe Drumul European 70, în judeţul Teleorman, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un cetăţean bulgar de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul European 70, a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism, iar când a vrut să revină pe sensul de mers a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un autoturism care se deplasa regulamentar, din sens opus, condus de o femeie de 26 de ani din Giurgiu”, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţi ai IPJ Teleorman.

La faţa locului s-au deplasat pompieri militari şi echipaje medicale, toate cele şase persoane fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Urgenţă (ISU) Teleorman au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că din primele date, două dintre cele şase persoane sunt rănite grav, respectiv un cetăţean bulgar şi femeia din Giurgiu.

”Dintre cele şase victime două au suferit traumatisme mai grave”, potrivit ISU Teleorman.

Traficul s-a desfăşurat cu restricţii de viteză circa 30 de minute în zona producerii accidentului.

(Jurnal)