ȘTIREA ZILEI! Un şofer s-a legitimat polițiștilor cu un act de identitate făcut …chiar de el!

0
379

Un conducător auto ce a fost oprit de agenţii de poliţie parcând într-o zonă pietonală din Timişoara, s-a legitimat în fața poliţiştilor cu un act de identitate .

Polițiștii au rămas uimiţi văzând un document cu titlul “Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Născutului Viu nr. 3024/E”.

Actul fals indica în loc de cetăţenie sau domiciliu: „Neamul Tracia/Geţia/Dacia, Ducatul lui Glad, Banat, Zurobara, Timişoara”.

În consecință conducătorul auto a fost amendat atât pentru staționare în locuri interzise, cât şi pentru “refuz de legitimare și pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare”, deoarece i-ar fi înjurat pe poliţişti. În total, va trebui să plătească peste 3.800 de lei amendă.

Recent, un cunoscut om de afaceri din Braşov s-a alăturat la rândul său acestei mişcări a “suveranilor născuţi vii”.  Aceşti oameni susţin că statul le-a emis certificat de naştere şi buletin fără să le ceară acordul, aşa că nu recunosc actele respective şi nici consecinţele juridice care derivă din ele. Îşi spun “suverani” sau “fiinţe născute vii” şi şi-au luat libertatea de a-şi alege nume şi de a-şi confecţiona propriile acte de identitate.

(Surse: Tion.ro)