Soțul ministrului de Interne, Carmen Dan, a încetat din viață, marți, 3 iulie. 

Ministerul de Interne a confirmat decesul acestuia, precizând că familia dorește discreție. 

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă ,  cercetările fiind preluate de Parchetul Tribunalului Teleorman.

Conform unor surse judiciare, el a fost găsit de polițiști,  mort în locuinţa sa din Videle , după ce  vecini au sesizat  că nu l-au mai văzut de câteva zile.

Aceleaşi surse spun că  Daniel Corneliu Dan, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Videle, după cum scrie news.ro. 

Sursele judiciare citate au mai declarat că vecinii familiei au luat legătura direct cu Poliţia Videle, fără a suna la 112, ei anunţând că nu l-au mai văzut în ultima perioadă pe soţul ministrului Carmen Dan. Un echipaj de poliţişti şi câţiva vecini au intrat în casă şi l-au găsit  pe Daniel Corneliu Dan , fără suflare.

Cadavrul nu are urme de violenţă, iar la prima exeminare nu sunt suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracţiuni. Cauza moţii va fi stabilită de către medicii legişti de la spitalul din Videle, la morga căruia a fost dus cadavrul pentru necropsie”, au mai adăugat sursele citate.

Corneliu Daniel Dan  lucra la OMV Petrom SA Telorman, unde tocami îi încetase -a încetat contractul la 31 mai 2017, informaţia regăsindu-se în cea mai recentă declaraţie de avere a ministrului.

(Jurnal)