Giurgiu Servicii Publice SA va reîncepe acţiunea de dezinsecţie.

0
140

La o ultimă discuţie purtată de către jurnaliştii noştri cu directorul Societăţii Giurgiu Servicii Publice SA (GSP), Adrian Răcaru, acesta ne spunea că odată cu încetarea perioadei ploioase se va relua operaţiunea de dezinsecţie. Am fost nevoiţi din cauza ploilor căzute în ultima vreme să întrerupem dezinsecţia Municipiului, ştiut fiind că apa din ploi ar fi spălat substanţa activă din zonele în care am fi efectuat stropirea – ne preciza directorul GSP.

Vorbindu-ne despre programul activităţii următoare a Societăţii, Adrian Răcaru ne spunea că, deşi pare timpurie grija pentru acţiunile ce se vor desfăşura în  sezonul rece, se află în plină desfăşurare elaborarea planului de deszăpezire a oraşului, prin înscrierea utilajelor de la terţe persoane. Plecând de la sintagma omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car, dorim să rezolvăm din timp această problemă ce ne-ar putea mari greutăţi – ne mai spunea Adrian Răcaru.

Referindu-se la curăţenia oraşului, acesta menţiona încă o dată faptul că în continuare se fac eforturi uriaşe din partea conducerii societăţii pe care o conduce de a-i obişnui pe  o parte din cetăţeni să păstreze curăţenia, factorul educaţional fiind una din marile probleme cu care ne confruntăm astăzi cu toţii.

(Jurnal)