Silvicultorii Ocolului Silvic Ghimpați (Direcția Silvică Giurgiu), s-au alăturat campaniei ”Curățăm România”, salubrizând localitatea!

0
226

Silvicultorii de la Ocolul Silvic Ghimpati din cadrul Direcției Silvice Giurgiu, s-au alăturat campaniei Curățăm România.

Astfel, cei 10 silvicultori din cadrul ocolului, sprijiniti de 5 voluntari, au strâns deșeurile abandonate din zona Ghimpati în cantitate de 550 kg. Direcția Silvică Giurgiu, împreuna cu cele 4 ocoale silvice și alte instituții locale, este implicată în Campania Națională ”Curățăm România!”

Campania Națională ce se desfășoară sub această titulatură de  „Curățăm România!” este organizată de către Ministerul Mediului – România și se desfășoară în perioada 4 aprilie – 4 mai, sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”.

Curățăm România este prima campanie de acest fel, în care sunt implicate autoritățile centrale și cele locale, asociațiile de profil, Asociațiile Municipiilor, Orașelor, Comunelor, instituțiile deconcentrate și societatea civilă.

Pentru mai multe informații despre campanie și  pentru a afla care sunt  acțiunile derulate în cadrul acestei campanii,  puteți  vizita și pagina de Facebook:  Curățăm România

(Jurnal)