Etapa mersului din uşă în uşă în cazul recensământului populației și al locuințelor 2022 este în toi, iar recenzorii au pornit de mai bine de o săptămână pe teren pentru a colecta datele românilor care fie nu au trimis chestionarul online, fie l-au completat greşit. Cei care nu s-au autorecenzat sunt nevoiți astfel, să-i primească pe recenzori acasă.

Primăria comunei Adunații Copăceni este preocupată ca toți cetățenii comunei să fie recenzați și îi sfătuiește pe aceștia să fie cooperanți cu recenzorii ce le vor călca pragul gospodăriei până la data de 17 iulie 2022.

Vă rugăm ca în perioada care a mai rămas să colaborați cu recenzorii din teren, pentru a asigura o bună desfășurare a procesului de recenzare.

De asemenea, vă reamintim că în conformitate cu prevederile articolului 54 din OUG 19/2020, constituie contravenție următoarele fapte:

a. Împiedicarea persoanelor implicate în acțiunea de recensamânt sau a desfășurării, în orice mod, a lucrărilor recensământului;

b. Refuzul furnizării informațiilor solicitate sau furnizarea de date eronate sau incomplete.”, sunt câteva dintre recomandările Primărie comunei giurgiuvene Adunații Copăceni.

Totodată, cetățenii sunt rugați să acorde tot sprijinul necesar recenzorilor din teren pentru terminarea în timp util a lucrărilor acestui recensământ.

(Jurnal)