40 de copii aflați în plasament la casele de tip familial Soarele și Sfântul Ioan, precum și la Complexul de Servicii Sociale, structuri din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, au primit în această săptămână daruri constând în încălțăminte, dulciuri și fructe, prin intermediul preotului Tudor Georgian, paroh al Bisericii Buna Vestire din Giurgiu. Structurile rezidențiale respective se află în parohia acestei biserici care, în ultimii ani, a reprezentat un sprijin constant pentru copiii aflați în plasament.

Darurile le-au fost oferite copiilor cu ocazia Zilei Sfântului Andrei dar noi ne-am grăbit ca să ajungă la ei mai devreme. Anul acesta, sărbătorile sunt un pic altfel dar la fel de pline de bucurie duhovnicească.

Cu sprijinul mai multor voluntari ai Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului și credincioși care calcă pragul bisericii noastre, s-a reușit achiziționarea ghetuțelor dar și a dulciurilor și fructelor pentru acești copii deosebiți.

Darurile au fost oferite cu ocazia Zilei Sfântului Andrei, pentru ca aceasta reprezintă cel de-al doilea hram al Catedralei Mântuirii Neamului. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, a declarat preotul Georgian Tudor.                                 

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri tuturor persoanelor implicate în această acțiune caritabilă, pentru implicare socială și bucuriile aduse copiilor.

(Jurnal)