La finele săptămânii ce tocmai s-a încheiat, Senatorul Toma Florin Petcu împreună cu președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu și Deputatul  Gabriela Horga au fost oaspeții primarului comunei Florești Stoenești, Constantin Dumitru.

La scurt timp după înceheierea vizitei, Senatorul Toma Petcu ne-a oferit o declarație ce ulterior a fost postată pe facebook-ul său personal, pe care la rândul nostru v-o punem la dispoziție , în rândurile de mai jos.

Am încheiat săptămâna alături de giurgiuveni, în comuna Florești-Stoenești. Împreună cu domnul Dan Motreanu și doamna Gabriela Horga, ne-am întâlnit cu domnul primar Constantin Dumitru. Cu acest prilej, am văzut primele realizări în materializarea proiectelor ambițioase pentru această frumoasă comună: finalizarea lucrărilor de asfaltare, podul de la Palanca, renovarea toaletelor în școlile din comună, centrul regional de vaccinare de la Florești-Stoenești – spunea Senatorul giurgiuvean, surprins plăcut de prefacerile din localitatea în care poposise alături de colegii săi.

Domnul primar Constantin Dumitru promite ca până la sfârșitul anului, cu ajutorul furnizorilor de gaze naturale, întreaga comună să fie racordată la rețeaua de distribuție. De asemenea, un proiect ambițios se va concretiza prin parcul industrial ce va fi construit în apropierea autostrăzii A1 – mai preciza parlamentarul Toma Petcu, care înainte de a se despărți de primarul Constantin Dumitru ,  alături de ceilalți membri liberali ce l-au însoțit,  i-a  urat acestuia succes, promițându-i că îl vor sprijini în tot ceea ce și-a propus pentru dezvoltarea comunei Florești Stoenești.

(Jurnal)