Referenta de la DSP a comandat conducerii instituției, birou propriu și televizor! Bă ești prost? Bă ești nebun?

0
1270

După cum vă aduceam la cunoștință anterior, sunt funcționari publici care deși sunt plătiți din banii contribuabililor se comportă de parcă instituțiile în care sunt angajați (în chip de clientelă politică), ar fi moștenit averi fabuloase , pretinzând lucruri greu de închipuit.

După ce într-un material  publicat deunăzi  relatam  faptul că Nicoleta Croitoru , noul referent în cadrul Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, și-a permis, de la sine putere, să disloce caravana mobilă ce urma să meargă în teritoriu (Centrul Mironești), pentru a-și vaccina soțul la domiciliul său, în ciuda faptului că acesta nu era o persoană cu dizabilități, așa cum prevede Legea, vă vom arăta în continuare cum abuzurile acestui personaj diabolic nu se opresc aici.

Ba mai mult, se pare că, de la apariția referentei în peisajul medical al DSP Giurgiu,  stomatologul Iulian Stonescu, directorul instituției, a devenit  o umbră palidă a individei, după cum ne declara  un salariat al acestei entități juridice.

Conform aceleiași surse, noua referentă a DSP a avut,  încă din prima zi  a angajării sale,  pretenții excentrice,  în contradicție totală cu perioada critică pe care o traversăm cu toții.

În primul rând ”referenta de la DSP” a solicitat un spațiu personal, în care , probabil, să-și omoare timpul petrecut în instituție.  Din dialogul purtat cu medicul stomatolog, Iulian Stoenescu, acesta ne spunea, cu intenția vădită de a-și apăra salariata,  că el a fost de fapt cu ideea de  a-i  crea un spațiu exclusiv ca prin această măsură să excludă impactul permanent al noii angajate cu restul colectivului, oameni care chiar depun eforturi susținute  pentru rezolvarea problemelor extrem de grave  cu care se confruntă. Directorul DSP ne explica totodată că anticipând derapajele ulterioare ale noii angajate, a dorit să o izoleze ca pe-o enclavă, în cadrul instituției pe care o conduce. Cu atât mai grav, atâta timp cât lipsa de profesionalism și mai ales erorile referentei Nicoleta Croitoru  nu sunt plătite din buzunarul ei, ci din banii contribuabililor giurgiuveni.

În privința modului în care ”referenta de la DSP”,  l-a convins pe directorul Stoenescu să îi  doteze biroul cu un televizor,  îl putem doar bănui, cunoscând temperamentul pacifist al medicului, și mai ales toleranța sa împinsă uneori până la ridicol.

Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Așa că  Nicoleta Croitoru, cu același tupeu de bugetar de care aminteam anterior,  a solicitat imperativ conducerii  –  ca unui duh din lampă ( conform refrenului Aladin, Aladin freacă lampa mea puțin!) –  ca biroul să-i fie înnobilat cu un televizor, pentru ca programul de lucru să i se pară cât mai ușor de suportat. Bă ești prost? Bă ești nebun? Și toate acestea în condițiile în care Direcția nu dispunea decât de unul singur  la care care se urmăreau teleconferințele…

După cum se vede aroganțele referentei de la DSP sunt tot mai frecvente și tot mai excentrice, configurate după sintagma              ” Pentru că pot!” Și femeia poate! O să constatați asta în episoadele viitoare, căci caracterul și proastele obiceiuri  o împing pe ”referenta de la DSP” să săvârșească noi abuzuri și gafe!

(Lover Boy)