Joi, 19 aprilie, la Prefectura Giurgiu, oficialităţile locale au primit vizita vicepremierului Paul Stănescu şi a ministrului secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Adrian Ionuţ  Gâdea .

Cu această ocazie Senatorul Niculae Bădălău a dorit să fie sincer faţă de toţi cei prezenţi şi să dezvăluie adevăratul scop al invitaţiei făcute de el şi de celelalte oficialităţi locale,  către cei doi distinşi oaspeţi…

„Judeţul Giurgiu are astăzi, în fiecare localitate, câte 2 – 3 şantiere, şi pentru lucrul acesta ţin să-i mulţumesc încă o dată. Bineînţeles că invitaţia noastră mai are şi un alt substrat, pentru că mai avem clădirea Prefecturii, pentru care o să-i rugăm pe domnul vicepremier şi pe domnul secretar de stat să ne ajute. Desigur, o vom finanţa, anul acesta, odată cu aprobarea şi în Camera Deputaţilor a legii de trecere de la Prefectură la Consiliul Judeţean. De asemenea, încercăm o variantă în care să prindem şi Vama Giurgiu, pentru că la acest moment clădirile de acolo sunt în proprietatea Consiliului Local, şi să încercăm o variantă pentru modernizarea lor prin CNI (n.r. – Compania Naţională de Investiţii). Avem o vamă care nu deserveşte Giurgiu, deserveşte întreaga ţară, şi la momentul acesta nu arată la un standard european. Nu este o presiune pentru domnul vicepremier, dar lucrurile, aşa cum a spus şi dânsul, le cunoaşte de foarte mult timp. Cred că va ţine cont şi de faptul că ne ştim de multă vreme, pentru viitoarea alocare de la PNDL 3, precum şi din economiile din PNDL 2, să beneficiem de o sumă cât mai mare”, a încheiat senatorul Niculae Bădălău.

(Jurnal)