Acest text l-am primit din partea unui cititor al rubricii noastre consacrate  Mitocanii… parcărilor!, text ce urma să fie postat pe parbrizul unui autoturism care  ocupase ilegal  locul de parcare al unui giurgiuvean, joi (19 aprilie) , seara,  în ciuda plăcuțelor de avertizare , explicite, afișate de jur împrejur, la vedere.  

După ce a sunat la Poliția locală care s-a scuzat spunând că nu are oameni disponibili din cauza lucrărilor de plombare din Municipiu, omul s-a apucat să scrie un bilet care să-i deschidă (oare?) capul proprietarului autoturismului marca MBW ( că ce vreți, nesimțirea cu mașină de Lux se ține!), ce suna în felul următor, cităm:

Bă ȚĂRANE, du-te la școală , învață să citești, și abia pe urmă cumpără-ți Bă BMW , Boule! Nu-ți lăsa mașina pe locul altuia!

Revenit să își recupereze mașina, proprietarul, un tânăr de până în 30 de ani , nu numai că nu și-a cerut scuze față de cel  obligat să îl aștepte – după cum ne povestea giurgiuveanul –  ci a devenit dintr-odată agresiv și  ironic, atât el cât și însoțitorul acestuia, mai ales după citirea textului de pe bilet.

La solicitarea victimei acestui incident, vă oferim  numărul de înmatriculare al autoturismului pe care l-ați putea găsi , în una din zilele următoare,  pe locul dvs. de parcare:  VS – 21 – BIS ( BMW negru) .

(Jurnal)