Senatorul Niculae BĂDĂLĂU: „Polițiștii să nu mai fie leneși și aroganți, ci să își facă treaba!”

0
139

Un atac dur al liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, în timpul conferinței de presă a social-democraților de miercuri, 25 septembrie, la adresa angajaților ministerului de interne, mai exact la adresa polițiștilor. Atacul a venit pe fondul scandalului în care este implicat Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, serviciu subordonat direct Instituției Prefectului.

În cadrul conferinței de presă amintite, senatorul giurgiuvean a precizat:

„Un lucru extrem de urât ce s-a întâmplat la Serviciul Permise, am întrebat prefecta ce s-a întâmplat acolo. Erau niște zvonuri încă înainte de a se ajunge aici, dar este extrem de urât ca Giurgiu să iasă aşa în presa naţională. Ar trebui mai multă presiune pe oameni, prefectul ar trebui să se implice mai mult. Sunt supărat pentru că nu s-au făcut informări, dânsa a spus că nu putea să se autosesizeze pentru că niciunul dintre controalele Ministerului de Interne nu a scos nimic negativ, iar dânsa nu are pregătirea şi capacitatea să facă un control pe această temă, şi nu are nici un serviciu secret care să facă flagrantul. Este urât, mai ales că este vorba şi despre un primar care avea o şcoală de şoferi, şi doi şefi de post. Iar oameni care comit asemenea fapte nu au ce căuta în poziţii de conducere.

Din punctul meu de vedere, ca senator, poliţiştii trebuie să asigure siguranţa cetăţenilor, a copiilor noştri. Să nu mai fie leneşi, aroganţi, ci să îşi facă treaba. Noi îi plătim! Sunt în slujba cetăţeanului, şi trebuie să îşi facă treaba. Nu am folosit, în 30 de ani de politică, puterea politică în a mă impune cumva în poliţie”, a mai precizat senatorul Niculae Bădălău.

(Jurnal)