Participanții la semimaratonul de sâmbătă vor trece prin frontiera Giurgiu printr-un filtru separat

0
104

Asociația „Clubul sportiv municipal Dunărea Giurgiu” a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu despre faptul că în data de 28.09.2019, în intervalul orar 11.00-13.00, va avea loc semimaratonul  „Free spirit run Giurgiu – Ruse”, eveniment atletic desfășurat între Ruse și Giurgiu la care vor participa peste 250 de sportivi”, se arată într-o informare a ITPF Giurgiu.

În acest sens, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, împreună cu autoritățile de frontieră bulgare, a dispus o serie de măsuri (asigurate măsuri astfel încât participanții la competiție să-și atingă obiectivul: vor trece pe un filtru separat, dedicat lor, astfel încât nici ceilalți participanți la trafic să nu fie încurcați)  în zona de competență a P.T.F. Giurgiu – Ruse în vederea desfășurării în bune condiții a evenimentului, cu respectarea regimului juridic al frontierei de stat, precum și desfășurarea cu operativitate a formalităților de frontieră.

„De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online”, disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere ale frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute”, se mai arată în informarea ITPF Giurgiu.