La ultima conferință de presă a PSD Giurgiu, susținută la sediul partidului din Mircea cel Bătrân, de către senatorul Niculae Bădălău acesta a amintit lista social democraților pretendenți la fotoliul de primar al Municipiului Giurgiu, în cazul în care Nicolae Barbu nu va mai candida, așa cum el însuși a declarat în mai multe rânduri.

 Nicu este un primar bun care are proiecte. El are supărările lui. Eu aș dori să mergem împreună să realizăm un proiect mare de dezvoltare, pe care îl avem acum pe Municipiu (…) Am mai avut discuții pe partea administrativă, dar civilizate… Eu cred că el ar trebui să mai ia un mandat. Dacă Nicu nu va reuși atunci avem soluții: poate dl. Gigi Oprișan, îl avem pe dl. Cuc, este dl. Marciu care mie mi-a plăcut și este un tip extrem de echilibrat, poate ar reuși să facă lucruri foarte bune…este doamna dr. Elena Dinu, poate și dl. Mina dacă nu mai vrea președinte al Consiliului Județean Giurgiu…

Întrebat dacă primarul comunei Prundu este și el pe listă, senatorul Bădălău a spus că deși a existat o discuție în acest sens, se pare că primarul Cătălin Corbea nu ar dori acest lucru.

În concluzie Partidul are resurse de a oferi oameni valoroși care să cunoască administrație și să ducă lucrurile mai departe – a mai precizat senatorul Niculae Bădălău. 

( Florian Tincu)