În cadrul campaniei „O Viață Cât Un Centenar” polițiștii giurgiuveni, după ce  au identificat persoane care au împlinit în acest an vârsta de 100 de ani ,  încearcă acum să le facă mici surprize, organizând  acțiuni prin care  doresc să își arate respectul și aprecierea față de aceștia.

Așa se face că marți, 26 iunie, polițiștii giurgiuveni au invitat  câțiva reprezentanți ai Instituției Prefectului, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean și Inspectoratului de Jandarmi Județean și împreună s-au deplasat la domiciliul unei doamne de 100 de ani, din localitatea Crevedia Mare, ocazie cu care i-au fost înmânate o diplomă, diverse simboluri naționale, flori și dulciuri.

Cei prezenți au fost surprinși de faptul că persoana aniversată și-a întâmpinat invitații în costum popular, curtea ei fiind plină de copii îmbrăcați în costume  tradiționale românești.

Au fost momente unice, încărcate de emoție, patriotism și tradiții – au scris organizatorii acținii în comunicatul remis la redacție. În același comunicat polițiștii giurgiuveni au promis că intenționează  să continue această campanie…

(Jurnal)