În ultima conferinţă de presă a PSD Giurgiu , de joi, 24 mai, senatorul Niculae Bădălău a dezvoltat câteva din temele majore dezbătute în această săptămână în Parlamentul României: Pilonul II de Pensii; Mutarea Ambasadei României din Israel; Noua Bază militară  a Statelor Unite creată în zona Ardealului;  Întâlnirea cu o delegaţie din China, ce ar putea deschide relaţia directă a fermierilor giurgiuveni, producători de produse alimentare, cu partea chineză; Legea achiziţiilor publice , prospăt apărută etc.

Senatorul giurgiuvean  face câteva precizări privind Noului Cod Administrativ ce propune ca Instituţia Prefectului şi subprefectului să fie recunoscute oficial ca persoane politice.

Liderul social democrat  oferă detalii despre noua Lege a vânzărilor de terenuri, amintind şi câteva lucruri despre Balanţa României.

Când va fi gata Podul de la Grădiştea şi ce se ascunde în spatele tegiversării acestui obiectiv atât de important pentru întregul judeţ.

 Soarta Vămii şi a Punctului de Frontieră  Giurgiu . Cine a preluat recent acest teren… Mare SURPRIZĂ!

Urmare în Cazul Bălţii Hobaia…

Unde începe şi unde se termină viaţa privată a politicianului,  în materialele jurnaliştilor, respectiv a blogerilor de ocazie, responsabilitatea reprezentanţilor media  faţă de aspectele din viaţa personală a persoanelor publice.

Despre toate acestea şi depre multe altele în declaraţiile senatorului Niculae Bădălău.

 

( JURNAL)