Romanul „Dependenți de iubire” scris de către Georgiana Curcă a apărut prima dată pe platforma „Wattpad”, fiind citit de peste două sute de mii de persoane. Este primul volum din seria „Pentru totdeauna” apărut în anul 2019 la editura „Stylished”. Romanul de dragoste ne dezvăluie povestea a doi tineri, firi total opuse, ce au viziuni diferite asupra vieții. 
 
Georgiana Curcă (pseudonim literar Cristina Georgiana) este cea care conturează frumos povestea de dragoste a celor doi îndrăgostiți, având grijă ca acțiunea să nu fie grăbită și personajele să se dezvolte pe parcurs. Dwayne este plin de sine, cu un orgoliu nemărginit, iar Amanda are principii bine stabilite și nu vrea să audă de tipi ca el. Ura pe care o au unul pentru celălalt la început se transformă în dragoste, iar ei luptă pentru ca flacăra iubirii lor să nu se stingă. Multe piedici le sunt însă puse în cale și, oricât de mult s-ar lupta, la un moment dat s-ar putea să obosească. 
  
Georgiana Curcă este o tânără din Giurgiu, elevă a Liceului Teoretic „Tudor Vianu” care, la doar 17 ani, a publicat un roman de succes. Este o fire extrovertită căreia îi place să socializeze, să petreacă timpul împreună cu prietenii, dar și să cunoască oameni noi. De mică, a fost creativă și s-a ambiționat în orice lucru mărunt. De-a lungul anilor, a dobândit o imaginație debordantă, de aceea și pasiunea pentru scris.
Cartea poate fi găsită și pe site-urile Stylished Books, Libris și Emag.