SCM Dunărea Giurgiu a surclasat Malu Spart în amicalul de sâmbătă…!

0
204

SCM Dunărea 2020 Giurgiu trebuia să susțină  sâmbătă, 20 august , penultimul meci de pregătire înaintea începerii campionatului Ligii a IV-a, contra celor de la Astra Giurgiu.

Cum amicalul cu echipa Astra (lipsă de efectiv), a fost contramandat în ultimul moment, giurgiuvenii au umplut golul competițional cu un joc-test împotriva echipei de liga a 4-a , FC Bolintin Malu Spart.

Vicecampioana județului Giurgiu la fotbal, SCM Dunărea 2020 Giurgiu, a surclasat-o pe FC Bolintin Malu Spart cu scorul de 6-2 (3-1),  într-un meci amical desfăşurat  sâmbătă, la prânz,  pe stadionul Astra din Giurgiu.

Pentru giurgiuveni  au marcat: Popescu (min.14), Matache (min. 27), Florescu (min. 29), Mătreaţă (min.47 și 90), Slate (min. 85), iar pentru Malu Spart au marcat  Duca (min.37) și Dedu (min. 55p).
Un meci de pregătire, un meci amical, pe un teren foarte frumos Un antrenament foarte bun împotriva unei echipe de top din Liga a 4-a,din județul nostru. A fost util acest test, ținând cont că mai avem două săptămâni până începe campionatul . A fost un antrenament reuşit. Am mare încredere în băieţi. S-au pregătit foarte bine în această perioadă şi am convingerea că ne vom îndeplini obiectivele. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru reluarea campionatului” – a declarat prof.  Mirel Marin, director,manager al Dunării

 O prezenţă obişnuită la meciurile de pe teren propriu  și din deplasare a celor de la Dunărea, a fost viceprimarul Municipiului Giurgiu,  prof. Marian Damian, care alături de prof. Mirel Marin – director și manager  al clubului Dunărea, – au fost prezenți în tribune la amicalul de sâmbătă, în acest penultim test al verii pe care gruparea de la malul Dunării l-a susţinut înaintea jocului oficial de sâmbătă, 3 septembrie,  din cadrul primei etapei a noului sezon ,
Echipele aliniate la startul partidei: 
Andrei Nemțescu antrenorul principal al echipei a mizat în prima repriză pe formula:  O. Stanciu – Maxim, Asan, Mitrea, G. Mina – Popescu, T. Constantin, Matache – Florescu, Cazaciuc, Blaga.
În cel de-al doilea mitan, Nemțescu i-a trimis în teren pe :   Pitulice, Bocriş, Chiran, Fetica, Constantinescu, Mătreaţă, G. Sandu, Pasăre, R. Vlad, Slate, Peiu.
FC BOLINTIN: V. Constantin – Voicu, Tudorache, Istrate, Breazu – Ianuşi, Duca – Tescu, Dedu, Ilie  – Damaschin. Antrenor: Ştefan IANUŞI. Au mai evoluat: Mitriţă şi R. Zamfir

PS: Oaspeţii au deplasat la Giurgiu numai 13 jucători, astfel încât, pe parcursul reprizei secunde, la FC Bolintin au mai intrat jucătorii G. Mina, Florescu, Popescu şi T. Constantin de la Dunărea.

(Costel Spînu  și foto : Costel Nicolae)