O nouă porțiune de oraș, victimă a ”Nesimțiților” orașului!

0
785

Nesimțiții orașului continuă să ne dea bătăi de cap, transformând străzile și spațiul public din fața marketurilor, a parcurilor, a locurilor de joacă pentru copii, la orice colț de stradă într-o adevărată cocină în care probabil ei se regăsesc întru totul, de fiecare dată!

Iată o imagine postată zilele trecute de o locuitoare a cartierului de pe șoseaua București, intrigată cum arăta bucățica de asfalt din fața unei bănci pe care cineva ar fi dorit să se odihnească într-o zi toridă…

Zilele trecute, cunoscutul psiholog și psihiatru Cristian Andrei spunea că, din nefericire pentru noi toți, în România problema educației nu este cea a copiilor. El spunea că mai înainte de toate pentru a avea o țară ca afară, trebuie să-i educăm mai întâi pe cei mari, oamenii care sfidează cu bună știință regulile de conviețuire socială.

Așa constatăm cu tristețe cum unora li se potrivește de minune vorba aceea mai puțin academică: ”…De parcă i–ar fi luat mă-sa șosea!”

Astfel, Războiul cu nesimțirea continuă în cadrul campaniei pe care cotidianul nostru a inițiat-o împreună cu Compania ROSAL, filiala Giurgiu, operatorul nostru de salubritate, la nivel municipal.

Așteptăm în continuare imagini cu indivizi certați cu bunul simț sau cu  zone devastate de gunoaie,  denunțându-i în acest mod pe cei care ne otrăvesc orașul…!!

(Jurnal)