La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 11.40, polițiștii IPJ Giurgiu au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat, în vârstă de 37 de ani,  din orașul Bolintin Vale cu privire la faptul că o persoană a intrat în curtea locuinței și i-a spart geamurile locuinței”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

În urma apelului la fața locului a fost direcționată o patrulă de ordine publică care a intervenit pentru aplanarea stării conflictuale constatând că între doi bărbați, rude și vecini în același timp, a avut loc o altercație în curtea locuinței unuia dintre aceștia.
Unul dintre cei implicați, de altfel, cel care a și provocat scandalul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, la vederea echipajului de poliție, s-a năpustit asupra lor, având în mână o țeavă metalică. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, în schimb autospeciala poliției s-a ales cu luneta spartă și cu aripa din stânga spate înfundată, după o lovitură puternică cu piciorul.  

„Pentru imobilizarea agresorului unul dintre polițiști a utilizat armamentul din dotare și a executat 2 focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.
Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției momentan fiind în custodia polițiștilor.
A fost informată unitatea de parchet competente (Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale), în prezent fiind desfășurate activități de cercetare la fața locului”, se mai arată în comunicarea polițiștilor giurgiuveni.

Nu se știe, până la această oră, care a fost motivul izbucnirii scandalului. 

Vom reveni cu amănunte. 

(Jurnal)