Scandal MONSTRU pe strada Tineretului, luni seara!

0
2385

Aseară, 13 aprilie, în jurul orei 21.00, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a fost sesizat prin SNUAU 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că pe strada Tineretului din municipiul Giurgiu, este o altercație între două persoane.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la locul indicat, moment în care, persoanele în cauza au fugit în scara unui bloc, intrând într-un apartament.

Ulterior, în apartamentul respectiv, au fost identificati trei tineri, care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, aceștia fiind conduși ulterior la sediul unității de poliție și sancționați contravențional atât pentru tulburarea ordinii și liniștii publice cât și pentru încălcarea prevederilor OUG nr. 1/1999 privind starea de urgentă, cu amenda in cuantum de 7500 lei.

Intervenția echipajelor de poliție (aproape 10 la număr) a durat mai bine de o oră, pentru a-i convinge să deschidă ușa apartamentului și, mai apoi, să se legitimeze și să stea de vorbă. Mai mult, unul dintre recalcitranți i-a acuzat pe oamenii legii, aducându-le, în același timp, injurii, că l-ar fi lovit. Lucru, de altfel, total neadevărat, după cum au putut vedea martorii strânși ca „la urs” în fața blocului respectiv sau la ferestrele blocurilor învecinate. 

(Jurnal)