Cu puțin timp în urmă, în zona unui cunoscut magazin de carmangerie din municipiu, un individ în vârstă de 28 de ani a provocat un scandal monstru. După ce a băut bine în locuința unei vecine, acesta a ieșit în fața blocului pentru a-și etala „curajul”, în sensul că, așa cum spuneau vecinii deranjați de gălăgia individului, „lui nu are nimeni ce să îi facă!”.

Conform unei informări transmise recent de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, polițiștii giurgiuveni, în jurul orelor 17,00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, un tânăr de 28 de ani, din municipiu, care provoca scandal în fața unui bloc.

Ajunși la fața locului, polițiștii au încercat să îl liniștească, însă acesta a continuat să fie agitat și să faca scandal, devenind agresiv verbal cu polițiștii, adresându-le înjurii acestora.

Astfel, polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, la fața locului fiind solicitată și o ambulanță. Culmea este că, imediat ce s-a văzut cu cătușele la mâini, individul s-a calmat instantaneu.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, tânărul în cauza a fost sancționat contravențional conform OUG 1/1999 cu amendă în valoare de 1.000 de lei si conform Legii Nr. 61/1991 pentru tulburarea liniștii si ordinii publice, dar și pentru înjurii aduse polițiștilor, cu amendă în valoare de 800 de lei.

(Jurnal)