Scandal monstru scos la iveală la începutul lunii septembrie, la Primăria Singureni. Singurul primar cu Maybach din judeţul Giurgiu, Marian Pătuleanu, primarul comunei amintite, a intrat în sediul primăriei cu pistolul, ameninţând angajaţii că-i împuşcă în cap!
Incidentul, care se pare că ar fi avut loc anul trecut, a izbucnit după revenirea primarului dintr-o vizită în Germania. 
Supărat că la soția sa, Irina, ar fi ajuns o discuţie pe care a avut-o cu o angajată a primăriei (Lili), primarul Maybach a recurs la ameninţări:

Eu doar atât vă spun: cine a atentat la familia mea, ăsta (moment în care primarul Pătuleanu scoate pistolul), ăsta.. uitaţi-l aici.., credeţi-mă şi mă jur pe fetele mele.. îl împuşc direct în cap. Să se audă în toată România. De ce interesează pe voi de mine? Nu vă înţeleg. Ce treabă am eu cu voi? (…)
A recunoscut mama. Eu m-am dus să o împuşc pe MAMA! Acum, eu m-am dus la ea să o împuşc. Pe MAMA! Că e băgate paraziţii din primărie. (…) Am spus aşa: cine a atentat la familia mea, îl împuşc direct în cap. Toată viaţa lui va avea de suferit din cauza mea. (…) Cine se crede vinovat de aici, să plece că-l împuşc, îl împuşc domnule contabil!”, spunea, printre altele, primarul Pătuleanu. 

Iată, mai jos, înregistrarea integrală: 

Deși reporterii publicației noastre au încercat să ia legătura cu primarul Marian Pătuleanu, acesta nu a răspuns la telefon. Vom reveni cu un punct de vedere al acestuia, imediat ce ne va parveni. 

(Jurnal)