Miercuri după amiază, pe o căldură sufocantă şi în faţa a peste 100 de spectatori, a avut loc meciul amical dintre echipa Dunărea Giurgiu și formația Dunav Ruse 2 (Bulgaria).

Formația SC Dunărea 2020 Giurgiu a învins pe Dunav Ruse 2 cu scorul de 3-2 (2-1), într-o partidă desfășurată pe stadionul Astra din Giurgiu.

Cele două echipe au demonstrat că o partidă poate fi spectaculoasă, chiar dacă e amicală și jucată pe o căldură sufocantă, încheindu-se prin marcarea a cinci goluri. Pentru Dunărea au marcat: Blaga min. 41, Slate min. 45, Florescu min. 88, respectiv Dimov min. 13 și Velikov min.52

O prezenţă obişnuită la meciurile echipei Dunărea Giurgiu, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, a fost alături de echipă la meciul cu bulgarii.

După meci, prof. Mirel Marin, director-manager al Dunării Giurgiu a declarat: „A fost un test bun pentru perioada în care ne aflăm. Nu ne interesa neapărat rezultatul, ci jocul prestat. Sunt mulțumit de determinarea băieților, cât şi de ceea ce punem în practică în teren. Am marcat trei goluri, dar am ratat şi câteva ocazii. Este o etapă în pregătirea echipei pentru turul de campionat. Muncim, încercăm să punem în teren ceea ce se lucrează la antrenament. Toți băieții m-au mulțumit, atât din punct de vedere al implicării, efortului, atitudinii, cât şi din punct de vedere tehnico-tactic.”.

SCM Dunărea Giurgiu – Dunav II Ruse 3-2 (2-1)

Au marcat: Blaga min. 41, Slate min.45, Florescu min. 88, respectiv

Dimov min.13 și Velikov min. 52

SCM Dunărea: Stanciu – G. Mina, Asan, Mitrea – Bălţat, Matache, Mătreaţă, Popescu, Blaga – Cazaciuc, Slate.

Antrenor: Andrei NEMŢESCU

Au mai evoluat: Constantin – Florescu, Chiran, R. Vlad, M. Mina, H. Stan, M. Marin, R. Ene, Pitulice

DUNAV II: Nikolov – Bankov, Gospodinov, Pamukov – Dimitrov – Petrov, Alexandrov, Dimov, Djarov – Velikov, Petkov.

Antrenor: Martin DRUMEV

Au mai evoluat: Pasev – Ivanov, Kirilov, Yordanov, Pavlov, Kyurkchiev

Au arbitrat foarte bine:  Ionuț Ciurilă – Dan Rotaru – Liviu Buzică

(Costel Spînu)

(Costel Nicole-foto)