UPDATE, ORA 19,00: 

*Vârstele șoferilor sunt 34 și 57, accidentul fiind provocat de bărbatul de 34 de ani.

În urma evenimentului rutier, 4 persoane cu vârstele cuprinse intre 24 si 49 au fost rănite și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cu circa o oră în urmă, în localitatea Oinacu, pe DJ 507, s-a produs un accident rutier între 2 autoturisme (7 persoane implicate). La fața locului a intervenit Detașamentul Giurgiu de pompieri cu 1 ASASD, 1 ATPVM, Descarcerare și ambulanța SMURD.

La fața locului s-au deplasat și 4 echipaje SAJ.
Accidentul s-a produs pe DJ507, iar din informațiile de până acum  se pare ca ambele autoturisme sunt înmatriculate în Polonia.

Niciuna dintre persoanele implicate nu a fost încarcerată; 3 din cele 7 victime au fost transportate la spital (2 de către echipajele SAJ și 1 de către SMURD), celelalte 4 refuzând transportul la unități spitalicești. Toate cele 7 victime sunt conștiente și cooperante, fără traumatisme severe.

Conform informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, victimele sunt 3 femei transportate la spital, dintre care una însărcinată; celelalte victime, 3 adulti bărbați și un minor, au refuzat transportul la spital.

Toate persoanele implicate sunt cetățeni de origine poloneză.

Traficul este blocat în momentul de față pe drumul județean mai sus menționat.