Sâmbătă, ziua în care vin hoții…la marketuri!

0
238

 

Sâmbătă,  17 noiembrie , în jurul orei 14.30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras dintr-un magazin un telefon mobil.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat persoana în cauză. Era  un bărbat de 68 ani, din municipiul Giurgiu, care a  furat dintr-un magazin un telefon mobil, în valoare de 249,90 lei.

Din fericire pentru proprietari prejudiciul a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.

Tot sâmbătă, 17 noiembrie  cu câteva ore mai târziu ( ora 20.00), polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că o  femeie ar fi sustras bunuri din incinta unui magazin.

Un echipaj de poliție  s-a deplasat la fața locului, unde a identificat persoana în cauză, o femeie de 32 ani, din municipiul Giurgiu. Ea  furase mai multe bunuri nealimentare din incinta unei societăți comerciale, în valoare totală de 319,88.

Prejudiciul a fost recuperat și de data aceasta  și predat reprezentantului societății comerciale, păgubită.

Polițiștii le-au întocmit dosare penale celor două persoane . În prezent  se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

(Jurnal)